Да ли прошлост има будућност? Приказ Зборника радова са међународне конференције Одељења посебних фондова Народне библиотеке Србије – Београд, 2–4. октобар 2017 - Милновић, Василије К. (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2022)
/