Мале библиотеке у великом дијалогу за промене: 16. конференција Библиотекарског друштва Србије и обележавање Дана библиотекара Србије 2019 - Петаковић, Никола (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2022)
/