Књига од предмета до интерфејса: Борсук, Амарант. Књига, прев. Машан Богдановски. Београд: Центар за промоцију науке, 2022. - Стојменовић, Виолета (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2023)
/