Живот једног удружења: о струци и људима: Библиотекарско друштво Србије: 1947–2022. Главни уредник Драгана Грујић. Београд: Библиотекарско друштво Србије, Београд, 2022. - Ђорђевић, Бојан (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2023)
/