Библиотеке као ризнице покретног културног наслеђа: 3. међународна научна конференција Библиотекарског друштва Македоније, 27–28. април 2023, Охрид - Боздоганова, Мариче; Кмет , Клаудија (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2023)
/