Враћање осмеха на лица библиотекара: 75 година Библиотекарског друштва Србије, Дан библиотекара Србије и 19. конференција БДС Удруживање, повезивање и умрежавање библиотекара, 14–16. децембар 2022. - Петаковић, Никола; Трифуновић, Богдан (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2023)
/