Историја књиге у античкoм свету: Ваљехо, Ирене. Записано у бескрају: настанак књиге у античком свету. Београд: Лагуна, 2021. - Живковић, Весна (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2022)
/