Заједнички рад на изградњи поверења у науку и развој: 23. међународна научна конференција COBISS 2022, ИЗУМ, Марибор, 19–20. октобар 2022. - Ђоковић, Гордана (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2022)
/