Књига о књигама Његошеве библиотеке: Kilibarda, Vesna i Jelena Knežević. Njegoševa biblioteka. Novi Sad: Akademska knjiga, 2021. - Јанковић, Ана (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2022)
/