Библиотека САНУ: Степановић Тодоровић, Сања и Марина Нинић. Библиотека Српске академије наука и уметности: 1841–2021. Београд: САНУ, 2021. - Настић, Оливера (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2022)
/