Дигитално друштвено читање: Pianzola, Federico. Digital Social Reading: Sharing Fiction in the 21st Century. MIT Press, 2021. - Стевановић, Милица (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2022)
/