Албум старог Ниша - Недељковић, Оливера (Библиотекар: часопис за теорију и праксу библиотекарства, 2022)
Кривокућа, Славица и Марија Чупић. Ниш и Нишлије на фотографијама и разгледницама : 1878-1944. Ниш: С. Кривокућа; М. Чупић, 2015